Stel een energie vraag!!
Terug naar overzicht
energiebesparen
040energie helpt
samen verduurzamen

Scan warmtepomp

Is jouw woning geschikt voor een warmtepomp?

Met een warmtepomp kun je efficiënt verwarmen. Naar niet elke woning is geschikt voor een warmtepomp. De woning moet bijvoorbeeld een behoorlijke isolatie hebben en de woning moet warm worden als de radiatoren water van maximaal 60⁰ C aangevoerd krijgen. 040energie heeft de kennis om die geschiktheid te bepalen en helpt je graag met de quickscan warmtepomp.


Als je een snelle inschatting wilt hebben over de geschiktheid van je huis voor een warmtepomp, vraag dan hier een quickscan aan. Je krijgt dan een vragenlijst toegestuurd in excel format. Deze vragenlijst moet je invullen en terugsturen. Daar wordt de quickscan mee gedaan. Het resultaat wordt je toegestuurd en je wordt uitgenodigd voor een gesprek met een ervaren energiecoach. Deze komt langs en maakt een adviesrapport. Het resultaat is een gedetailleerd rapport waarin verschillende soorten warmtepompen in beeld komen, evenals de benodigde capaciteit, een inschatting van investeringen, subsidies en terugverdientijden. Hierna moet je zelf aan de slag met een installateur naar keuze. Die komt meestal dan ook nog een keer kijken.

Nieuwbouw?

De quickscan is niet geschikt voor nieuwbouw. Lees meer over nieuwbouw in bij de route nieuwbouw.

Aanvragen, kosten en betaling

Met onderstaand formulier kun je een scan warmtepomp aanvragen. De scan kost € 40,- Als je de aanvraag indient krijg je automatisch een Ideal betaalverzoek. Je krijgt direct een bevestiging op scherm én op jouw mailadres.

  • Leden krijgen een betaalverzoek van € 40,-.
  • Niet leden krijgen een betaalverzoek van € 50,- waarin lidmaatschap is inbegrepen.


Binnen 3 weken wordt er contact opgenomen voor een afspraak.

Aanvraag quickscan warmtepomp

*
*
**
*


*

Deel dit artikel

Deze acties zijn misschien interessant voor je

Actie ventilatiebox
meer info
Actie kunststof kozijnen
meer info
Actie isolatieglas
meer info
Actie dakisolatie
meer info
Actie vloerisolatie
meer info
Actie spouwmuurisolatie
meer info
Actie zonnepanelen
meer info