Stel een energie vraag!!
Terug naar overzicht
collectieve inkoop
040energie ontzorgd
samen verduurzamen

Actie zonnepanelen

zelf elektriciteit opwekken

Met zonnepanelen wek je je eigen elektriciteit op en bespaar je op energierekening. Daarmee verdien je de panelen in ongeveer 5 jaar terug. Jouw dak moet wel geschikt zijn voor zonnepanelen. 

Met de actie zonnepanelen helpt 040energie je aan een goed bedrijf voor zonnepanelen met een scherpe prijs. Met deze actie krijg je een zeer scherpe prijs. Aanmelden kan eenvoudig met met formulier onderaan deze pagina.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een flinke besparing op je energierekening. Met de “nieuwe energieprijzen” betalen ze zichzelf terug in circa 5 jaar. De panelen gaan zeker 25 jaar mee.

De aanschaf ligt meestal zo tussen de € 3.500 en € 7.000.  Over de aanschaf van zonnepanelen betalen particulieren geen btw.

Meer over zonnepanelen en de inkoopactie

Kennisbank | snel naar informatie zonnepanelen

Agenda | informatieavonden over zonnepanelen

Inkoopacties 040energie | opzet van de inkoopacties

Het aanbod

040energie heeft een overeenkomst gesloten met één lokale leverancier voor zonnepanelen die compleet gemonteerd geleverd worden. Vul onderstaand formulier in voor jouw aanmelding, dan neemt de leverancier contact met je op om een offerte op te stellen.


Binnen 3 weken wordt er contact opgenomen voor een afspraak.

Wie kan zich aanmelden?

Elke particuliere woningeigenaar in Eindhoven kan mee doen aan de actie. Je wordt gratis lid van 040energie voor het lopende jaar als je de offerte accepteert. Eigenaren in de meeste randgemeenten kunnen ook meedoen maar  worden geen lid.

Financiering

Er zijn geen subsidies op de aankoop van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn voor 100% te financieren met een gunstige lening van de overheid. Je besparing op je energierekening per maand is bijna altijd hoger dan rente + aflossing.

Informatie over energiebespaarlening | Kennisbank

Snel geholpen

Je bent snel aan de beurt. Je krijgt een email van de leverancier om een afspraak in te plannen. Reageer daar wel snel op.

Privacy

040energie werkt volgens de AVG. Bekijk ons privacy- en cookie reglement.

aanmelden actie zonnepanelen

*
*
**
*


*

Deel dit artikel

Deze acties zijn misschien interessant voor je

Actie ventilatiebox
meer info
Actie kunststof kozijnen
meer info
Actie isolatieglas
meer info
Actie dakisolatie
meer info
Actie vloerisolatie
meer info
Actie spouwmuurisolatie
meer info
Actie zonnepanelen
meer info